Ексклюзиви
пʼятниця, 26 серпня 2022 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Південний фронт: у Генштабі розповіли про останні події

Південний фронт: у Генштабі розповіли про останні події
Противник обстріляв цивільну та військову інфраструктуру у районах Миколаєва та Олександрівки. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Південнобузькому напрямку основні зусилля російські окупанти зосереджують на недопущенні просування українських військ.

Ворог на півдні вживає заходів щодо поповнення втрат, повідомили вранці 26 серпня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"Противник обстріляв цивільну та військову інфраструктуру в районах Миколаєва, Олександрівки та ще 20 населених пунктів. На Новопавлівському напрямку підрозділи росіян накрили вогнем із танків та артилерії різних типів території біля Павлівки, Новомихайлівки, Пречистівки, Вугледара, Володимирівки та Великої Новосілки", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог зменшив кількість своїх ракетоносців у Чорному морі: назвали причину

На Запорізькому напрямку терористи із наявного озброєння обстрілювали райони населених пунктів Великомихайлівка, Гуляйпільське, Малинівка, Білогірʼя, Дорожнянка, Чарівне, Оріхів, Мала Токмачка, Шевченко, Времівка, Щербаки, Новосілка, Полтавка та Новопіль.

"В акваторіях Чорного та Азовського морів корабельне угруповання російських загарбників основні зусилля зосереджує на веденні розвідки та блокуванні цивільного судноплавства в північно-західній частині Чорного моря", – звітує Генштаб.

Учора на Південнобузькому напрямку російські окупанти обстрілювали українські позиції та цивільну інфраструктуру вздовж лінії бойового зіткнення з танків, ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдав авіаудару в районі населеного пункту Біла Криниця.

Зараз ви читаєте новину «Південний фронт: у Генштабі розповіли про останні події». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути