Ексклюзиви
пʼятниця, 12 грудня 2008 11:46

Пітт та Джолі боротимуться за право називатися кращими акторами

Фільми Девіда Фінчера, Макса Крека та Рона Ховарда претендують на нагороду Асоціації іноземної преси Голлівуду - "Золотий глобус" відразу в п"яти номінаціях кожен.

Це "Загадкова історія Бенджаміна Баттона" Фінчера, "Сумнів" Крека і "Фрост проти Ніксона" Ховарда пише РИА "Новости".

Крім них, серед претендентів, зокрема, фільми "Читач", "Дорога змін" і "Мільйонер з бідного району".

За право називатися кращим актором боротимуться Леонардо ДіКапріо, Френк Ланджелла, Шон Пенн, Бред Пітт та Міккі Рурк, а серед актрис конкуруватимуть Енн Хетеуей, Анджеліна Джолі, Меріл Стріп, Кейт Уїнслет та Крістін Скотт Томас.

Майбутня 66-а церемонія вручення "Золотий глобус", яка вважається другою за престижністю після вищої кінематографічної нагороди Америки - "Оскара", відбудеться 11 січня 2009 року в Беверлі Хіллз, транслювати церемонію в прямому ефірі буде американський телеканал NBC.

Нагадаємо в минулому році "Золотий глобус" в номінації "кращий фільм" отримав фільм "Спокута", який був знятий за однойменним романом відомого британського письменника Ієна Мак"юена. Кращим актором був названий 50-річний Дей-Льюїс Денієл за роль у фільмі "Буде кров". Британська актриса Джулі Крісті отримала приз як краща актриса за роль у фільмі "Далеко від неї". У картині вона грає жінку, яка страждає на хворобу Альцгеймера.

Зараз ви читаєте новину «Пітт та Джолі боротимуться за право називатися кращими акторами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути