середа, 24 жовтня 2018 07:22

Після снігу в Україну прийде ще одне бабине літо

Після снігу в Україну прийде ще одне бабине літо
Після снігу в Україну прийде ще одне бабине літо. Буде сонячно, повітря прогріється до +17+20 градусів. Потепління захопить ще й початок наступного тижня. Фото - Сумські дебати

Сьогодні, 24 жовтня, в Україні очікується різка зміна погодних умов. Пройдуть дощі, у західних, місцями північних, центральних і Харківській областях - із мокрим снігом. Посилення вітру до 15-20 м/с, у західних областях 25-30 м/с.

Температура вночі та вдень +3...8°С, на заході країни 0...5°С тепла. У південних і східних областях уночі +4...9°С, вдень +10...15°С.

У Карпатах і на Прикарпатті мокрий сніг, хуртовини, можливе утворення снігового покриву. Температура вночі та вдень близько 0°С, на високогір'ї 1-6°С морозу, йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У жовтні зафіксуваили п'ять температурних рекордів

У Києві дощі, вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень +5...7°С , вночі 25 жовтня 2-4°С тепла.

Так триватиме до вихідних. А от далі синоптики прогнозують ще одне бабине літо. Буде сонячно, повітря прогріється до +17...20°С. Потепління захопить ще й початок наступного тижня.

Європу й Україну взимку накриють антициклони, які змінюватимуться буранами й арктичними морозами. Така погода прийде наприкінці листопада. Це станеться через настання періоду зниження сонячної активності й зміни напрямку потоків повітряних мас.

Зараз ви читаєте новину «Після снігу в Україну прийде ще одне бабине літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути