Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2012 06:40

Пілот індонезійської авіакомпанії переплутав аеропорти

В Індонезії пілот авіакомпанії Sriwijaya Air переплутав аеропорти і посадив літак з 96 пасажирами на борту в 12 кілометрах від пункту призначення. Про подію в суботу, 13 жовтня, інцидент повідомляє BBC News.

Транспортне відомство повідомило, що пілот (відомо, що він іноземець і працює в Індонезії за контрактом) повинен був посадити літак в аеропорту Паданга в провінції Західна Суматра. Однак льотчик переплутав напрямок і прилетів на базу ВПС. Відомо, що незадовго до посадки він розмовляв з представниками наземних служб бази.

Як довго пасажирам довелося чекати перш, ніж їх доставили в правильний пункт призначення, не повідомляється. Відомо, що посадка була здійснена з дотриманням всіх правил, ніхто не постраждав.

Які санкції будуть застосовані у переплутав аеропорти призначення пілоту, не уточнюється. Транспортне відомство і комісія з безпеки повітряного руху Індонезії пообіцяли провести розслідування інциденту.

Sriwijaya Air була створена в 2003 році. Компанія базується в Джакарті і здійснює перельоти в 37 напрямках, включаючи кілька міжнародних.

Зараз ви читаєте новину «Пілот індонезійської авіакомпанії переплутав аеропорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути