Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2010 12:26

Пилипишин не знає, що будують біля Центрального РАГСу

Пилипишин не знає, що будують біля Центрального РАГСу

Голова Шевченківського району Віктор Пилипишин заявляє, що столична влада санкціонувала знищення скверу на перетині вулиць Борщагівської та Повітрофлотського проспекту.

За його словами, згідно з розпорядженням мерії там буде знищено 108 дерев, а на місці скверу вже почали будувати торговельно-офісний центр, повідомляє прес-служба районної адміністрації.

"За чотири роки "молода команда" поламала всю систему управління в Києві. Тепер, щоб забудувати парк чи сквер, дозволу районної влади вже не потрібно. Наочним прикладом є сквер на вулиці Прорізній, 3. Сьогодні міська влада планує знищити зелені насадження, а нас тільки ставлять до відома", - сказав Пилипишин.

Він додав, що ще в березні 2007 року земельну ділянку на перетині вул. Борщагівської та Повітрофлотського проспекту Київрада продала ТОВ "МЕЛВІКС", але і районна влада, ні кияни не розуміють, що і як будуватимуть у сквері.

"Ніхто не бачив ні характеристики об"єкта, ніхто не розуміє як він вплине на рух транспорту, на торгівлю, на зелені зони тощо. Це свідчить про те, що у міської влади немає бачення майбутнього Києва. Вона діє за принципом хвилинної вигоди", - сказав голова Шевченківського району.

Водночас він наголосив, що те, "що роблять сьогодні мер Леонід Черновецький і компанія доведеться розгрібати роками вже новій владі".

"Тому Шевченківська райдержадміністрація вимагає від київської влади надати людям максимальну інформацію про цю забудову. А киян я закликаю не залишатись байдужими до руйнування столиці", - заявив Пилипишин.

За матеріалом Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Пилипишин не знає, що будують біля Центрального РАГСу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути