субота, 27 вересня 2008 15:06

Підліток вирішив стати маніяком і вбив кращого друга (ФОТО)

 
14-річний Майкл Ернандес з американського міста Орландо мріяв стати серійним вбивцею. Здійснення цієї мрії він почав зі свого кращого друга, зарізавши його з надзвичайною жорстокістю.

Цей злочин був здійснений п"ять років тому. Але суд присяжних тільки днями визнав Майкла винним. Швидше за все, хлопець буде засуджений до довічного ув"язнення. Проте захист стверджує, що Ернандес страждає на психічне захворювання і повинен бути поміщений в психіатричну лікарню - можливо, також до кінця життя.

Саме психічне захворювання штовхнуло хлопця на страшний злочин. Під час дорослішання підлітка і оточуючі, і він сам помітили в його поведінці дивні зміни. За допомогою інтернет-сайтів Майкл поставив собі діагноз - шизофренія. Після чого вирішив стати серійним вбивцею.

Першою жертвою майбутнього маніяка став його кращий друг. Майкл убив його в шкільному туалеті, завдавши 42 удари ножем. До злочину Ернандес готувався ретельно, приготувавши гумові рукавички та непромокальну куртку. Удари ножем по тілу друга були впевнені та точні, відзначають експерти. Не дивлячись на психічне захворювання, Ернандес чудово усвідомлював свої дії. Він знав, що його вчинок викличе відторгнення його суспільством, але це його не зупинило.

Вирок у цій гучній справі буде ухвалений на початку листопада, повідомляє Интерновости.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Підліток вирішив стати маніяком і вбив кращого друга (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути