Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 16:19

Підліток арештований за жорстоке вбивство батьків

Іспанська поліція заарештувала підлітка за підозрою у вбивстві своїх батьків і молодшого брата, повідомило міністерство внутрішніх справ країни. Це перший прорив в розслідуванні справи трирічної давності. Заарештованому Родріго Барріо, якому зараз 19 років, поки не пред"явлені звинувачення. Він з"явиться перед суддею в четвер. Арешт був проведений у вівторок на півночі країни в Оренсе, де він вчиться в університеті.

Потрійне вбивство було здійснене 7 червня 2004 року в Бургосе, коли Барріо було 16 років. Його 53-річний батько Сальвадор, мати Юлія і 12-річний брат Альваро були зарізані. При цьому на тілі батька було 50 ножових поранень, на тілі матері і брата - по 17. Поліція не знайшла відбитків пальців в квартирі. Залишився тільки скривавлений слід кросовка. Сам Барріо заявляв, що у момент злочину знаходився в своїй школі-інтернаті в 80 кілометрах від Бургоса і спав. МВС поки нічого не знає про мотиви вбивства, повідомляє Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Підліток арештований за жорстоке вбивство батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути