вівторок, 20 вересня 2011 13:27

Підгузки ручної роботи надіслали для Карли Бруні французькі виробники

Підгузки ручної роботи надіслали для Карли Бруні французькі виробники

Власники кількох французьких підприємств з випуску підгузників багаторазового використання надіслали зразки своєї нової продукції дружині президента Франції Карлі Бруні-Саркозі.

Зрозуміло, що це не колишні підгузники, які широко використовуються в усьому світі вже багато років, а нові сучасні розробки на основі багатошарових природних тканинних матеріалів. До того ж, вироби можуть бути неодноразово використані після прання.

Усі "неопідгузники", що відправляються за адресою "Єлисейський палац" - ручної роботи. Усього їх буде презентовано першій леді Франції 8 штук. Один з них - справжній шедевр фірми "Делі-Ка" - формою та кольором нагадує полуницю. Деякі з подарунків білі, так як виробникам не відома стать майбутньої новонародженої дитини сімейства Саркозі.

Розробники й виробники сучасних французьких багаторазових підгузників стверджують, що ті вже отримали високу оцінку серед актрис Моніки Белуччі та Маріон Котіяр, які нещодавно відсвяткували поповнення свого сімейства.

Зараз ви читаєте новину «Підгузки ручної роботи надіслали для Карли Бруні французькі виробники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути