Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2014 17:08

Під час мітингу в Одесі дівчину облили суперклеєм

Під час мітингу в Одесі дівчину облили суперклеєм
hi-news.ru

У неділю, під час проросійського мітингу на Соборній площі в Одесі жительці міста Вероніці Владимировій на голову вилили суперклей. Міліція, яка при цьому була присутня на акції, бездіяла.

"Я медик, мене попросили прийти, раптом комусь знадобиться моя допомога. Учасники мітингу були вдягнені у спортивне, з георгіївськими стрічками. При собі мали бити, пневмати. Маршем ходили по місту, кричали, кидали яйця у будівлю СБУ та офіс "Свободи". Потім пішли у бік Соборної площі, де разом почали перевертати машину із журналістами. Навколо знаходилося кілька десятків міліціонерів. Я почала питати їх, чому вони дозволяють таке. Мітингарі почули, що я говорю українською, стали чіплятися. Підійшла до міліціонера, сказала, що мені треба захист. Він не відреагував. На мене наскочила група молодих людей, один вдарив під коліно, якась дівчина здерла з мене шапку, потім вилили на голову стандартну баночку суперклею. Напали ще на одного хлопця, йому трохи клею попало в обличчя", - розповіла телефоном Вероніка Владимирова.

Звертатися до правоохоронних органів дівчина не збирається. Сподівається, що волосся вдасться зберегти:

"Я спочатку не зрозуміла, що то клей. Потім побігла додому, почала змивати. Волосся постраждало суттєво, нічого не відмилося. Не бачу сенсу писати заяви до міліції - якщо вони нічого не зробили тоді, то чим допоможуть мені зараз? Зачіску нову не робила - почекаю трохи, може воно якось висохне і відпаде".

Зараз ви читаєте новину «Під час мітингу в Одесі дівчину облили суперклеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути