понеділок, 21 серпня 2023 06:00

Перед вами відкриватимуться будь-які двері – астрологиня назвала знаки-щасливчики

Перед вами відкриватимуться будь-які двері – астрологиня назвала знаки-щасливчики
Фінансові проблеми у Риб залишаться далеко позаду. Фото: pixabay.com

21 серпня піднімайте настрій друзям та коханим. Шукайте привід для свята, любіть та обіймайте одне одного. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок стане днем невиправданих сподівань, - говорить астрологиня. – Обіцянки часто залишатимуться просто словами. Проте бажання досягти успіху не зникатиме. Попри несприятливий збіг обставин люди прагнутимуть визнання й високих заробітків. Уникайте фінансових авантюр. Ризик не виправдається. Перевіряйте правильність оформлення ділових та фінансових паперів. Люди повільно думатимуть і не поспішатимуть приймати рішення. Слід враховувати це, коли плануєте свій день. Улюбленцями долі себе відчують Леви, Терези і Водолії. Перед вами відкриватимуться будь-які двері. Поки інші шукатимуть світло в кінці тунелю, ви вправно досягатимете висот. Бажано перенести косметичні процедури. Знижуйте фізичну активність. Навантаження у спортзалі краще замінити на плавання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Почуватиметеся розгубленими. Не знатимете, куди бігти і до чого докладати руки. Рушайте туди, де кличуть. Не бійтеся просити про допомогу. Охоче підставляйте своє сильне плече тим, хто цього потребує.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Інформація, яка до вас надходитиме, викликатиме занепокоєння. Отримаєте нові квитанції за комунальні послуги. Не поспішіть сплачувати за них. З'ясуйте за лічильниками, чи не нарахували вам зайвого.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Будьте готові іти проти течії. Вам під силу впоратися з усіма проблемами, які сипатимуться на голову. Гаманець поповниться. Не варто вирішувати долю спадку.

Рак (22 червня – 22 липня)

Без грошей не сидітимете. Але вам виплатять менше, ніж очікували. Не змінюйте умов фінансової співпраці. Не варто піднімати плату за оренду. Інакше ризикуєте втратити партнера, з яким співпрацювали не один рік.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не озирайтеся на інших. Зараз ви будете чудовим прикладом для всіх. Ваші здібності помічатимуть. Не стійте на місці. Це чудовий час, аби вивчити ще одну мову чи поглибити свої знання у психології.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Багато обіцянок виконати не вдасться. Зустрічі з бізнес-партнерами доведеться перенести. Поверніть борги. Не купуйте товари в кредит. Вчасно віддавайте у ремонт зіпсовану техніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку погоду очікувати у понеділок

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви притягуватимете до себе успішних та здібних однодумців. Відчуєте у собі сили змінювати простір навколо на краще. Рухайтеся малими кроками. Не варто відкидати проєкти, які приносять невеликі, але стабільні доходи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Набридне працювати на когось. Задумаєтеся над відкриттям власної справи. Порадьтеся з досвідченими бізнесменами. Складіть план розвитку. Не беріть кредитів. Розраховуйте на кошти, які маєте у кишені.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Найцікавіші події з вами відбуватимуться у дорозі. Пам'ятайте, нічого випадкового не буває. Деякі зустрічі можуть кардинально змінити ваше життя.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Довіряйте своїй інтуїції. Ви добре бачитимете, як рухатися далі. Застережете від багатьох проблем своїх друзів і колег. Зачекайте із пошуком недоліків у коханих. Будьте вдячними, що вони намагаються вам вгодити. Урізноманітніть інтимні стосунки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не доручайте родичам та друзям мирити вас із коханими. Ніхто краще за вас не знає шлях до серця милих. Насолоджуйтеся їхнім товариством, освідчуйтеся і йдіть до шлюбу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Пропонувати свою кандидатуру на якусь посаду і влаштовуватися на роботу краще через тиждень. Фінансові проблеми залишаться далеко позаду. Добре контролюйте свої фінансові кроки. Гроші будуть надходити періодично.

Тиждень з 21 по 27 серпня буде непростим, але цікавим. Астрологиня розповіла, у чому його унікальність і як він наблизить нас до перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Перед вами відкриватимуться будь-які двері – астрологиня назвала знаки-щасливчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути