неділя, 30 жовтня 2011 15:03

Перед відкриттям "Арени Львів" міліція затримала голих FEMEN-нок
12

Фото: Фото: femen.livejournal.com

Міліція у Львові затримала двох активісток руху FEMEN, які перед початком церемонії урочистого відкриття стадіону "Арена Львів" напівоголеними протестували проти проведення в Україні Євро-2012.

Називаючи підготовку України до чемпіонату "найграндіознішою корупційною схемою сторіччя", вони біля стадіону з вигуками "Україна програє!" били посуд із написами, які мали символізувати "позірні вигоди" для України від Євро-2012, а на своїх оголених до пояса тілах мали лайливі написи на адресу чемпіонату.

На їхню думку, поспіхом відкриті українські стадіони не лише найдорожчі у світі, а й морально застаріли вже в момент відкриття, і корупційні схеми їхнього будівництва "остаточно доб'ють дистрофічну українську економіку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відкритті "Арени Львів" освистали віртуального Януковича

FEMEN вважає, що "безконтрольний" приїзд до України великої кількості іноземних уболівальників потягне такі важкі гуманітарні проблеми, як спалах проституції, секс-туризму, туберкульозу й поширення СНІДу.

Нагадаємо, подібну акцію проти Євро-2012 активістки FEMEN також влаштовували на початку жовтня в Києві перед початком офіційної церемонії відкриття НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Перед відкриттям "Арени Львів" міліція затримала голих FEMEN-нок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути