пʼятниця, 28 листопада 2008 16:53

Пенсіонерка з електрошокером пограбувала курси в"язання

В центрі Москви 73-річна пенсіонерка з дочкою за допомогою електрошокера пограбували курси в"язання, повідомили в п"ятницю в Управлінні інформації і суспільних зв"язків ГУВС столиці.

"35-річна москвичка записалася на курси в"язання, заплативши за це 10 тис. рублів. Відвідавши декілька занять, жінка зрозуміла, що курс навчання її не влаштовує, і вирішила повернути гроші. На допомогу прийшла її мати", - розповіло джерело.

За його словами, жінки прийшли в клуб на 1-ій вулиці Ямського поля, де проходили заняття по в"язанню. Окрім секретаря, в той момент в офісі нікого не було. Співробітниця запропонувала москвичці написати заяву з проханням повернути гроші і обіцяла передати документ керівництву курсів, але жінок такий варіант не влаштував.

"Діставши з сумки електрошокер, пенсіонерка напала на співробітницю. Дочка тим часом забрала сумку з 34 тис. рублів, які належали постраждалый. Потім жінки стрімко зникли", - повідомило джерело.

Коли постраждала отямилася, вона повідомила про інцидент в ОВД по району Бігової. Співробітники карного розшуку затримали грабіжників в квартирі за місцем проживання. Відносно затриманих порушена кримінальна справа по статті 162 УК (розбій). "Інтерфакс"

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка з електрошокером пограбувала курси в"язання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути