Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 16:39

Пенсіонер вбив дружину, коли дізнався, що вона не була незаймана (ФОТО)

 

Пенсіонер убив свою дружину, а потім покінчив життя самогубством, після того як дізнався, що вона не була незайманою, коли вони одружилися 46 років тому.

Колишній підприємець Роджер Гозвел, 66, убив Сьюзен, 63, за шість днів після того як його виписали з клініки, де він лікувався від депресії. Він накинувся на дружину і зарізав її кухонним ножем.

Роджер почав страждати на психічні розлади з того часу, як його жінка, колишня вчителька, зізналася йому, що спала з іншими чоловіками.

Він спробував накласти на себе руки після того як почув, що у неї було "три чоловіки" в шлюбі - і він змушений був лікуватися протягом місяця в психіатричній клініці. Його відпустили у грудні, але через три дні мати трьох дітей Сьюзен повідомила поліцію, що чоловік намагався вбити її.

Після вбивства дружини, Роджер Гозвел повісив на дверях свого будинку повідомлення "Тільки для поліції" і розбився на своїй машині. Помер він через день на різдвяний святвечір.

Слідство триває, пише The Sun

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер вбив дружину, коли дізнався, що вона не була незаймана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути