пʼятниця, 15 вересня 2017 22:10

Патрульним підкинули додаткову роботу

Патрульним підкинули додаткову роботу
До компетенції департаменту патрульної поліції України відійде функція надання господарських та адміністративних послуг у сфері безпеки руху на дорогах України. Фото: 5 канал

До компетенції департаменту патрульної поліції України відійде функція надання господарських та адміністративних послуг у сфері безпеки руху на дорогах України.

Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.

"Відтепер до компетенції департаменту патрульної поліції буде відноситись також і контроль за безпекою дорожнього руху під час пасажирських та вантажних перевезень, їх супроводження та оформлення усіх необхідних на це документів. Крім того, патрульна поліція надаватиме послуги з розроблення і видачі в установленому порядку дозволів та погодження маршрутів руху транспортних засобів під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МВС розповіли про нову реформу

Зазначається, що контроль за такими перевезеннями у обласних центрах здійснюватимуть патрулі у містах, а під час міжрегіональних перевезень – департамент патрульної поліції.

Набір до патрульної служби розпочали у січні 2015 року, перша присяга відбулася 4 липня, а закон про Нацполіцію, що регламентує її роботу, підписали 4 серпня. Патрульна служба з'явилася у понад 30 містах країни. Відібрано і навчено майже 13 тис. нових співробітників.

Зараз ви читаєте новину «Патрульним підкинули додаткову роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути