Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 15:39

Патрік Суейзі знову одружився на своїй дружині

Актор Патрік Суезі, що бореться з раком, і його дружина Ліза Ніемі ще раз дали один одному обітницю шлюбної вірності. Днями подружжя прилетіло на своє ранчо в Нью Мехіко, де в присутність близьких друзів відбулася шлюбна церемонія, повідомляє imdb.

12 червня Суейзі і Ніемі відзначають 33-річну річницю весілля і актор твердо має намір прожити до цієї дати і далі. "Він відмовляється здаватися, але зараз він живе сьогоднішнім днем. Для нього було дуже важливо виразити свою любов і відданість Лізі. Вони дуже важливі один для одного", - говорить джерело.

Суейзі продовжує лікування в Стенфорды, проте його результат поки не ясний. За словами джерела, лікарі говорять, що якщо рак розповсюдиться на мозок, то акторові залишиться жити два тижні.

Але зірка не здається. У минулу п"ятницю він з дружиною прийшов на баскетбольний матч між LosAngelesLakers і SanAntonioSpurs в Лос-Анджелесі. Суейзі виглядав помітно виснаженим, але тримався бадьорим і посміхався, повідомляє People.

Зараз ви читаєте новину «Патрік Суейзі знову одружився на своїй дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути