субота, 06 жовтня 2018 19:25

Парубій розповів, що заважає ввести санкції проти власників каналів

Парубій розповів, що заважає ввести санкції проти власників каналів
Парубій сказав, коли підпише постанову щодо санкцій проти власників каналів. Фото: Рoliteka

Спікер Андрій Парубій розповів, що підпише постанову щодо санкцій проти власників каналів, після розгляду поданих проектів постанов про її скасування.

Як зазначається, були внесені та зареєстровані дві постанови щодо скасування цього рішення, передає прес-служба парламенту.

За словами Парубія, для підписання первинного рішення ці постанови мають бути винесені на розгляд Верховної Ради та відхилені. Розгляд цих постанов має відбутися вже на найближчому пленарному тижні.

"У мене немає жодних сумнівів, що вони будуть відхилені, – у той же момент це дає мені можливість підписати постанову щодо санкцій, і вона тут же вступає в дію", - сказав спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські медіа закодують супутникові телеканали

"Я впевнений, що Рада національної безпеки і оборони України теж не буде баритися з вивченням цієї ситуації і з прийняттям відповідного рішення", - додав Парубій.

Верховна Рада України пропонує Раді національної безпеки і оборони ввести санкції проти компаній, які є власниками телеканалів. Відповідну постанову народні депутати підтримали 4 жовтня. "За" проголосували 229 членів парламенту, проти – 42, утримались – п'ять. В додатку до постанови вказано, що обмеження мають торкнутися ТОВ "Аріадна ТВ", ТОВ "Новий формат ТВ", ТОВ "ТВ Вибір", ТОВ "Телерадіокомпанія "112-ТВ", ТОВ "Лідер ТВ", ТОВ "Партнер ТВ" і ТОВ "Новини 24 години".

Зараз ви читаєте новину «Парубій розповів, що заважає ввести санкції проти власників каналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути