Ексклюзиви
вівторок, 19 березня 2024 12:25

Партизани показали секретні документи щодо виробництва ракет у Росії
6

Агенти кримського партизанського руху "АТЕШ" оприлюднили секретні документи про виробництво крилатих ракет X-32 у Росії.

Раніше агент руху проник у Дубненський машинобудівний завод і здобув секретні матеріали. Про це "АТЕШ" повідомляє у Telegram.

"Тоді ж ми дізналися про плани виробництва та реальні можливості підприємства. Завод не виконав план виробництва на 2022 рік. На цей раз ми здобули більше деталей і готові поділитися ними з громадськістю", - йдеться у повідомленні.

Рух “АТЕШ” показав документи щодо виробництва ракет в Росії
Фото: focus.ua
Рух “АТЕШ” показав документи щодо виробництва ракет в Росії
Рух “АТЕШ” показав документи щодо виробництва ракет в Росії
Рух “АТЕШ” показав документи щодо виробництва ракет в Росії
Рух “АТЕШ” показав документи щодо виробництва ракет в Росії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партизани розвідали пункт дислокації однієї з бригад РФ у Криму

Документи, зокрема, свідчать, що директор департаменту оборонно-промислового комплексу РФ Перегудов вимагає від керівника підприємства збільшити обсяги виробництва такого типу ракет. На 2024 рік планується виготовити 224 ракети.

"За нашою інформацією, вони вже вибиваються з графіка, як це було в минулі роки. Ми цьому активно сприяємо!" - йдеться у повідомленні.

Окрім того, партизани помітили у цих документах цікаву деталь.

"Чому заступник голови уряду Росії повинен бути присутнім на якійсь "нараді", але потім нам стало зрозуміло, що співробітники міністерства промисловості та торгівлі Росії можливо живуть в якійсь паралельній дійсності, що навіть не спромоглися перевірити як, чи правильно звучить посада Дмитра Анатолійовича Медведєва. Вона звучить не "заступник голови уряду Росії", а "заступник голови військово-промислової комісії". Росіяни вкотре ставлять собі нездійсненні "завдання", щоб у майбутньому уявити план усунення недоліків, які заважали виконанню цих самих "задач", - додають партизани.

Підпільники виявили ракетні склади у Севастополі. Агенти руху "АТЕШ" проникли до складу ракетного озброєння росіян біля аеродрому "Бельбек".

За інформацією підпільників, саме тут зберігаються ракети Р-73, Р-27, Р-37 та інше озброєння, яке використовується для завдання ударів по мирних містах України.

Зараз ви читаєте новину «Партизани показали секретні документи щодо виробництва ракет у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути