четвер, 18 жовтня 2018 12:32

Паралізованому бійцеві терміново потрібні гроші на реабілітацію

Паралізованому бійцеві терміново потрібні гроші на реабілітацію
Паралізованому Вадиму Ушакову на реабілітацію потрібно 30 тисяч гривень Фото: Glavnoe.ua

25-річному Вадиму Ушакову із позивним "Йожик" терміново потрібна допомога. Він під час обстрілів Авдіівської промзони отримав численні поранення усього тіла. Сьогодні хлопець пересувається на візку та вчиться знову ходити та говорити.

"Мене спочатку заспокоїли, сказавши, що у Вадима лише кілька незначних забоїв і подряпин. Коли я вже перетелефонувала до госпіталю, сказали, що він у вкрай тяжкому стані. Знаходиться на штучному диханні та майже в комі", – згадує Олена Тимошенко, дружина бійця.

Нещодавно Вадима погодилася взяти на реабілітацію приватна клініка у Броварах. Це буде перший етап, який триватиме щонайменше півроку.

"Реабілітація буде проводитись безкоштовно на гроші клініки, це стосується того, що з ним будуть працювати лікарі, спеціалісти, реабілітологи. Що стосується медикаментів, будуть потрібні чималі кошти", – каже Галина Дмитренко, волонтер Ірпінського військового госпіталю.

На початковому етапі на усі необхідні медикаменти Вадимові потрібно щонайменше 30 тис. грн. Таких грошей у родини немає, тому боєць вкрай потребує допомоги усіх небайдужих.

Картка Приватбанку: 4149 4978 6446 5812 Ушаков Вадим Сергійович

Зараз ви читаєте новину «Паралізованому бійцеві терміново потрібні гроші на реабілітацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути