пʼятниця, 13 листопада 2009 17:53

Папа Римський є активним інтернет- користувачем

Папа Римський є активним інтернет- користувачем

Папа Римський виходить в Мережу і часто користується електронною поштою, пише Ansa.it з посиланням на заяву архієпископа Клаудіо Марія Челлі на чотириденній конференції з веб-комунікацій у Ватикані.

Челлі, який очолює Папську раду з масових комунікацій Римської курії, уточнив, що у Бенедикта XVI немає власної електронної адреси і він не може відповісти всім з мільйонів віруючих, які надсилають повідомлення на поштову скриньку Ватикану. Він додав, що папа молиться за всіх, хто присилає листи.

Метою веб-сервера-конференції, на якій виступив Челлі, є показ єпископам можливостей і небезпек Інтернету. У Ватикані, зокрема, виступлять представники соціальної мережі Facebook, пошукача Google, відеохостингу YouTube і енциклопедії Wikipedia. В той же час очікується виступ швейцарського хакера і представника Інтерполу з підрозділу по киберзлочинам.

Понтифік вже не раз показував, що вважає інтернет важливим для католицтва. Так, в січні 2009 року на YouTube був відкритий канал Бенедикта XVI. У травні ж сам папа Римський закликав використовувати Інтернет для популяризації церкви. Він заявив, що слід активніше використовувати Інтернет для донесення до людей релігійних цінностей, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський є активним інтернет- користувачем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути