четвер, 06 травня 2010 20:31

Пам'ятник Леніну в Севастополі облили чорною фарбою

Пам'ятник Леніну в Севастополі облили чорною фарбою

Сьогодні, 6 травня, невідомі облили чорною фарбою пам'ятник Леніну в Севастополі.

Правоохоронці разом із мешканцями міста очистили пам'ятник від фарби за дві години.

"Коли я прийшов до пам'ятника близько 13:00, на ньому були тільки залишки фарби", - сказав секретар Севастопольського міськкому Комуністичної партії Роман Кияшко.

Він також зазначив, що напередодні правоохоронці з Ленінського районного відділення Севастополя попереджали комуністів про можливі акції протесту.

У свою чергу лідер місцевих комуністів Василь Пархоменко погрожує тим, хто споганив пам'ятник Леніна сьогодні вранці, адекватною відповіддю.

"Я не сумніваюся, що це українські націоналісти. Це дрібна капосна помста. Ми їх вже попереджали, що вони отримають адекватно. Хай готуються до протидії з нашого боку. Ми цього неподобства не маємо наміру терпіти. Ці капосники нам врешті-решт у Севастополі набридли. Якщо міліція не може з ними впоратися, то ми знайдемо важелі ", - сказав Пархоменко.

Лідер севастопольського відділення Блоку Наталії Вітренко Євген Дубовик теж обурений подією. "Негідники і покидьки! Ленін жив, Ленін живий, Ленін буде жити. Нічого не будемо робити. Просто очистимо пам'ятник. Це ж наші люди, севастопольці, які працюють у флотській гідрографії сьогодні вранці пам'ятник очистили. Можливо, і є серед них наші партійці", - сказав Дубовик.

Нагадаємо, в ніч з 3 на 4 травня в Луганську невідомі закидали білборди із зображенням Йосипа Сталіна яйцями, а також червоною та синьої фарбами.

Корреспондент.net, Новый регион

Зараз ви читаєте новину «Пам'ятник Леніну в Севастополі облили чорною фарбою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути