четвер, 03 червня 2010 10:17

Памела Андерсон написала Путіну листа з проханням

Памела Андерсон написала Путіну листа з проханням

Зірка американського серіалу "Рятувальники Малібу" і захисниця тварин Памела Андерсон звернулася до прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна з проханням заборонити імпорт до Росії шкіри канадських тюленів.

"Мої друзі з організації захисту тварин "Люди за етичне поводження з тваринами" (PETA) були раді бачити нещодавні кадри, що демонструють Вашу любов до тварин. Оскільки Ви вже заборонили забій дитинчат тюленів на території Росії, я пишу вам для того, щоб попросити також заборонити імпорт шкіри тюленів з моєї рідної Канади, де майже всі убиті тюлені - не старше трьох місяців", - йдеться в листі Андерсон російському прем'єру.

На думку активістки, заборона імпорту шкіри і хутра канадських тюленів відповідатиме світовій тенденції.

"США, Євросоюз і Мексика заборонили імпорт шкіри тюленів, а світові лідери, такі, як президент Барак Обама і Далай-Лама, висловлювалися на захист тюленів. PETA зібрала більше 50 тисяч підписів під петицією, яку я доставила раніше цього року до Канади і яка закликає покласти край щорічному вбивству тюленів", - наголошується в документі.

В кінці лютого 2009 року в Росії була введена повна заборона на видобуток білка (дитинчати гренландського тюленя у віці до місяця) і самого гренландського тюленя на всій акваторії Білого моря, а в кінці березня заборонений видобуток в Росії дитинчат гренландських тюленів віком до одного року і линяючих дитинчат тюленя.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон написала Путіну листа з проханням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути