середа, 25 жовтня 2017 16:44

Пакети з логотипом: універсальний рекламний інструмент

Пакети з логотипом: універсальний рекламний інструмент
Простота, невисока вартість та універсальність пакетів роблять їх ефективним рекламним інструментом. Фото: Бумажные пакеты

Кожен з нас, незалежно від соціального положення і достатку, так чи інакше, користується поліетиленовими пакетами - коли робить всілякі покупки, відвідує магазини, бутіки, супермаркети. При цьому пакет з поліетилену залишається зручною упаковкою і способом переносити речі, а інформація на його поверхні завжди кидається в очі. З огляду на доступність сировини, замовити пакети з логотипом можуть буквально всі, включно з дрібними підприємцями і бізнесменами-початківцями, а це робить вироби з поліетилену ефективним інструментом для маркетингу.

У яких сферах пакети використовуються найактивніше? По-перше, це упаковка покупок в магазинах. Нанісши на поверхню пакету логотип компанії або бренду, надрукувавши інформацію про майбутні акції та розпродажі, ви автоматично охоплюєте велику аудиторію потенційних клієнтів, просто віддаючи свій товар у фірмовому пакеті. По-друге, це роздача подарунків і сувенірів на презентаціях, конференціях, корпоративних вечірках. Нарешті, поліетиленові пакети хорошої якості - це багаторазовий виріб, який буде використовуватися в побуті постійно.

Які пакети бувають? Виготовлення пакетів на замовлення - це послуга профільних компаній, які займаються масовим випуском подібних виробів. Як правило, в каталогах спеціалізованих компаній представлені кілька типів пакетів. Перший і найбільш ходовий - це пакет "майка". Бюджетний варіант пакету з логотипом або без нього ідеально підходить для упаковки сувенірів і покупок, проте "майки" не відрізняються високою надійністю і терміном служби. Наступний тип пакетів - це пакети з прорізною ручкою. Вони в більшості випадків набагато товщі згаданих раніше моделей, можуть служити довгий час, а посилена ручка дозволяє переносити в них важкі і габаритні речі. Третій тип пакетів - це моделі з петлевою ручкою. Вони володіють всіма перевагами виробів з прорізною ручкою, але менше деформуються в процесі експлуатації. Також пакети можуть відрізнятися габаритами і товщиною поліетиленової плівки.

Таким чином, виготовлення фірмових пакетів може вивести бізнес на новий рівень, познайомити потенційну аудиторію з вашою компанією, новими товарами, акціями, знижками. Простота, невисока вартість, універсальність пакетів роблять їх ефективним рекламним інструментом, який до того ж - ще й використовується в повсякденному житті.

Зараз ви читаєте новину «Пакети з логотипом: універсальний рекламний інструмент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути