субота, 04 серпня 2018 15:35

"Пахан пітерської шпани" - український генерал про Путіна

"Пахан пітерської шпани" - український генерал про Путіна
Генерал-лейтенант Василь Богдан вважає президента РФ Владіміра Путіна російським націонал-шовіністом і зрадником. Фото: Українське радіо

Президент РФ Владімір Путін - російський націонал-шовініст і зрадник. Так вважає експерт з питань безпеки, ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан.

"Хто такий Путін, на моє переконання? Путін – це пахан пітерської шпани зі світоглядом підполковника КДБ і російського націонал-шовініста-держиморди. Оце той Путін, який себе декларує такою агресивною експансивною поведінкою", - сказав Богдан в інтерв'ю "Апострофу".

Генерал згадав про те, що після розвалу СРСР між спецслужбами була укладена угода не працювати один проти одного. На такі умови не погодилася лише військова розвідка Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін підписав важливий закон про використання надр Криму

"У цьому контексті я вважаю його зрадником, який відкинув усі гуманістичні й навіть слов'янофільські ідеали, які певною мірою були властиві нашим відносинам, фактично розв'язав агресію, маючи на меті відновити сучасну РФ не лише в межах Радянського Союзу, а й царської Росії", - додав Василь Богдан.

Президент РФ Володимир Путін почне загострювати ситуацію в Україні з вересня поточного року. Про це заявив військовий експерт Олексій Арестович.

Зараз ви читаєте новину «"Пахан пітерської шпани" - український генерал про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути