понеділок, 21 листопада 2011 09:50

П'яний бразилець побився в зоопарку з мавпами

П'яний бразилець побився в зоопарку з мавпами

Бразилець Жоао Лейте дос Сантос опинився в лікарні з травмами кисті та передпліччя після того, як вирішив поспілкуватися з павукоподібними мавпами в їх загоні в зоопарку Сан-Паулу, повідомляє Jornal Cruzeiro do Sul. Інцидент стався кілька днів тому, коли зоопарк був відкритий і в ньому було досить багато відвідувачів, які стали свідками сутички бразильця з тваринами.

Після госпіталізації дос Сантос розповів, що в день, коли він опинився в зоопарку, він був дуже п'яний. Йому здалося, що буде цікаво залізти до мавп і пограти з ними. Дос Сантос, який працює механіком, кинувся у воду, що відокремлює загін для приматів від огорожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змія вкусила чоловіка після спроби її поцілувати

Опинившись у воді, 64-річний чоловік, збирався вийти до мавп, проте ті атакували його. Тварини кусали й дряпали механіка, так як, мабуть, злякалися його і намагалися захистити себе і свою територію. Сам дос Сантос не надто активно чинив опір, проте зумів пошкодити одній з павукоподібних мавп око. Травму ока підтвердив ветеринар, який оглянув тварину невдовзі після сутички у воді.

Механіку допомогли вибратися з води інші відвідувачі зоопарку. Вони подали йому руку, і витягли із загону для мавп. Тварини сильно прокусили йому руку, і незабаром п'яного бразильця госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власниця машини двічі вкусила даішника

17 листопада стало відомо, що Жоао Лейте дос Сантосу пред'явлені звинувачення в жорстокому поводженні з тваринами. Крім того, йому був виписаний штраф. Швидше за все, незабаром механіку доведеться відправитись на громадські роботи за те, що він підбив око примату.


Зараз ви читаєте новину «П'яний бразилець побився в зоопарку з мавпами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути