Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2009 15:27

Відмова поступитися місцем в маршрутці стала причиною смерті

Відмова поступитися місцем в маршрутці стала причиною смерті

У Мелітополі (Запорізька область) 28-річний місцевий житель отримав травми несумісні з життям за те, що відмовився поступитися місцем в маршрутці, повідомляє центр громадських зв"язків ГУМВС України в Запорізькій області у вівторок.

За даними ЦГЗ, інцидент стався на зупинці громадського транспорту в Мелітополі.

На зупинці під навісом зібралося немало людей, які чекали маршрутне таксі. Серед охочих виїхати був молодий чоловік. Несподівано до нього підійшов незнайомець і в грубій формі запропонував йому поступитися місцем в маршрутці. У відповідь той дістав відмову, і після нетривалих словесних баталій швидко віддалився. Через деякий час він повернувся з ножем в руках і відразу ж накинувся з ним на потерпілого.

Зловмисник заподіяв чоловікові проникаюче ножове поранення в область грудної клітки, після чого потерпілий знепритомнів. Свідки події негайно викликали на місце міліцію і швидку допомогу.

У лікарні від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер. Оперативники за гарячими слідами затримали 30-річного підозрюваного.

У ході попереднього розслідування було встановлено, що нападаючий і раніше був в конфлікті із законом. За його плечима вже були дві судимості за здійснення крадіжок і розбійний напад. Зараз відносно нього порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Ведеться слідство.

Крім того, напередодні у Запоріжжі в приміщенні магазина "Сільпо" один з п"яних покупців влаштував стрілянину. У результаті хуліган вистрілив в ногу одному з відвідувачів магазина. Як з"ясувалося, стріляв він із зареєстрованого травматичного пістолета.

Ще раніше у Запорізької області у гінекологічному відділенні центральної лікарні 28-річний чоловік побив вагітну 25-річну дружину. Жінка знаходилася в лікарні на лікуванні. Результатом сімейних розбірок стали садна на обличчі вагітної жінки і зламаний ніс.

За матеріалами Интерфакс-Украина, Репортер

Зараз ви читаєте новину «Відмова поступитися місцем в маршрутці стала причиною смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути