середа, 09 вересня 2009 16:34

Від землетрусу в Грузії постраждали більше 1000 сімей

Від землетрусу в Грузії постраждали більше 1000 сімей

В результаті землетрусу в Онському районі Грузії пошкоджено 736 будинків, при цьому більше 330 з них непридатні для життя. Про це 9 вересня повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на уповноваженого президента Грузії в регіоні лиха.

Всього в районі постраждали 1034 сім"ї. Приблизно 80 сімей провели ніч на середу в наметах, наданих рятувальниками. За словами представників влади, людям потрібно ще приблизно 700 наметів. Будинки 418 сімей непридатні для використання, а житла 573 сімей підлягають відновленню.

Сума збитку від підземних поштовхів поки не визначена: у постраждалих селах продовжує працювати спеціальна комісія.

У ніч на 9 вересня сейсмологи зафіксували в Онському районі сім підземних поштовхів, сила кожного з яких не перевищувала 3-4 балів за шкалою Ріхтера. Згідно з прогнозом фахівців, невеликі поштовхи можуть продовжуватися ще впродовж місяця.

Перші, найсильніші підземні поштовхи, були зафіксовані в Грузії в ніч на вівторок. За даними грузинських сейсмологів, магнітуда цього землетрусу склала 8. Про людські жертви не повідомлялося. Коливання ґрунту відчувалися також у Вірменії, Південній Осетії і на російському Північному Кавказі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Від землетрусу в Грузії постраждали більше 1000 сімей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути