четвер, 04 березня 2021 15:32

"Від щирого материнського серця" - мати благає про допомогу на лікування доньки

Автор: Фото надане Оленою Самойленко
  9-річна Надія Самойленко із Знам’янки на Кіровоградщині лікує саркому Юінга.  На лікування, операцію та реабілітацію потрібно близько $250 тис.
9-річна Надія Самойленко із Знам’янки на Кіровоградщині лікує саркому Юінга. На лікування, операцію та реабілітацію потрібно близько $250 тис.

9-річна Надія Самойленко зі Знам'янки на Кіровоградщині лікує саркому Юінга. Дівчинка перебуває в клініці Туреччини. На лікування, операцію та реабілітацію потрібно близько $250 тис.

"Надія росла активною дитиною. До хвороби займалася бальними танцями, снукером, полденсом, малюванням, ліпленням. Була учасницею шкільних заходів і спектаклів. У квітні торік почала скаржитися на біль у лівій нозі. Через карантин ми змогли потрапити до лікаря в травні. Лікар запевнив: "Так у дітей буває, коли кістки ростуть". В обласній лікарні зробили знімки різних частин тіла, але причини так і не виявили. У жовтні у Надійки на спині ми помітили припухлість. Наші лікарі говорили про вади розвитку грудного відділу хребта. У столичних інститутах поставили діагноз саркома Юінга. Сказали, що пухлина велика і про операцію говорити запізно. Із грудня ми перебуваємо в клініці Стамбулу. Пройшли 4 курси хіміотерапії. Разом з 5-м почнеться і променева. Надійку погодились оперувати. На все лікування потрібно близько 250 тисяч доларів. Завдяки рідним, друзям і небайдужим людям ми маємо близько 60 тисяч. Решту суми треба ще збирати. Від щирого материнського серця, прошу допомоги в людей. Моя донька пройшла великий шлях і мріє про одужання", - розповіла Gazeta.ua мати Олена Самойленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Звертаємося до людей на колінах" - батьки благають врятувати сина

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7427 3289 0201 - Самойленко Олена Віталіївна, її контакти: 0 (99) 712 50 56.

Зараз ви читаєте новину «"Від щирого материнського серця" - мати благає про допомогу на лікування доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути