середа, 09 червня 2010 12:59

Від повені у польському Підкарпатті постраждали більше 42 тисяч осіб

Від повені у польському Підкарпатті постраждали більше 42 тисяч осіб

Стала відома кількість постраждалих від небаченої повені у польському Підкарпатті. Згідно з новими даними, постраждало більше 42 тисяч осіб, затопило майже 15 тисяч домашніх господарств. Крім того, затоплено майже 73 тисячі га сільськогосподарських угідь. У зонах повеней померло 6 тисяч голів худоби, у тому числі 5 5 тисяч птахів. Рівень води в південній частині країни потроху зменшується.

За даними Регіонального центру з управління кризовими ситуаціями в Жешуві, зараз спостерігається повільне зменшення рівню води у Віслі.

"На найбільш затоплених ділянках рівень води незначно зменшився", - повідомив у середу вранці черговий центру управління кризовими ситуаціями. Натомість у деяких районах ситуація лише погіршилася.

У Сандомирі за станом на 23 годину вівторка рівень води в річці Вісла знизився на 21 см - до позначки у 662 см, в Завіхочі вода впала на 82 см до 711 см, а у Ганнополі вода в річці знизилася на 18 см до 690 см.

Gazeta.ua за матеріалами Tvn24

Зараз ви читаєте новину «Від повені у польському Підкарпатті постраждали більше 42 тисяч осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути