середа, 22 травня 2019 10:28

Знову торт: дитину із притулку не пригостили на випускному

Знову торт: дитину із притулку не пригостили на випускному
У Кам'янському Дніпропетровської області на випускному дитині із притулку не дали торта. Фото: Facebook.

У Кам'янському на Дніпропетровщині на випускному молодшої школи №19 дитині з притулку не дали солодощів через те, що її рідні не здали гроші.

"Дівчинка готувалася, вдягла гарну сукню, у притулку їй накрутили волосся і вона красива прийшла на свято. Після урочистої частини її так само "урочисто" попросили піти, бо матір не здала гроші, і солодкого столу для неї не буде... Так, там така матір... Але у дитини є бабуся, і вона могла б здати необхідну суму, але ніхто не попередив ні бабусю, ні притулок, яка сума потрібна...", - написала у групі у Facebook "Батьки SOS" Катерина Панасенко.

У дописі зазначила, що дитина уже рік перебуває у Центрі реабілітації в очікуванні своєї подальшої долі. Суд розглядає справу про позбавлення її матері прав на дітей. За словами Панасенко, дитина з гідністю залишила урочистості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнили вчительку, яка не дала дитині шматок торта

"Ця дівчинка менша за всіх зростом і вагою у класі, вона їсть, як мишка. Вона не з'їла б ваш торт, їй досить було б кілька цукерок і склянку лимонаду... Вона просто хотіла бути з однокласниками цього дня... Люди, ви люди? Я не кажу вже про педагога, яка була присутня при цьому... Дівчинка сильна, вона звикла до труднощів і страждань в її маленькому житті — вона не плакала, вона просто мовчки пішла. Дорогою з нею працював психолог притулку", — розповіла вона.

Відомо, що дівчинка представляла школу і свій клас на конкурсі краси і талантів "Міс Аліса" і стала однією з переможниць. Користувачі мереж обурені ситуацією.

Раніше, у Харкові у ЗОШ №151 ученицю 6 класу на святкуванні поставили перед дошкою, сказавши, що торта для неї немає, тому що "матір не здала грошей". Батьки та представники комітету обурилися інцидентом, у мережі щодня з'являються гнівні коментарі.

Зараз ви читаєте новину «Знову торт: дитину із притулку не пригостили на випускному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути