пʼятниця, 17 грудня 2010 15:32

Опубліковано любовне листування засновника Wikileaks

Опубліковано любовне листування засновника Wikileaks

Сайт чуток Gawker опублікував листи скандально відомого творця інтернет-ресурсу WikiLeaks Джуліана Ассанжа, в яких він намагається здобути прихильність 19-річної дівчини з Австралії.

Листи датовані 2004 роком. Як розповіла Елізабет (ім'я дівчини змінено) виданню, вони познайомилися з Ассанжем в одному з барів неподалік від Мельбурна. Знайомство відбулося за ініціативою дівчини. За словами Елізабет, її сподобалося в Ассанжі, якому тоді було 33 роки, те, що він був не схожий на інших хлопців.

Однак після того, як вони розговорилися, він здався їй тихим і занудним. Тим не менш, вони проговорили до закриття бару, після чого Ассанж проводив її додому. По дорозі він несподівано поцілував її, до чого Елізабет поставилася досить спокійно. Вони обмінялися адресами електронної пошти, після чого розійшлися.

Незабаром Ассанж написав Елізабет листа, в якому попросив про побачення. За словами дівчини, вона не пам'ятає, що відповіла своєму залицяльникові. Проте судячи з усього, відповідь була негативною. Тоді Ассанж дізнався номер її телефону і подзвонив їй додому, чим розлютив Елізабет. Після цього він написав їй нового листа, в якому у витіюватій формі докорив їй за неввічливість і продовжив наполягати на "цікавій дружбі".

Бачачи, що Елізабет холодна до нього, Ассанж продовжив слати їй листи. Через деякий час він знову зателефонував їй. Проте Елізабет зробила вигляд, що це не вона підійшла до телефону. Ассанж же прийняв таку поведінку дівчини за флірт, після чого запропонував їй самій зателефонувати йому. Свій номер телефону він зашифрував у загадці, яку Елізабет розгадати так і не змогла.

Ще через кілька листів Елізабет попросила Ассанжа більше не телефонувати їй. Тільки тоді він здався, надіславши їй останній лист, написане химерною мовою.

Як заявила Gawker Елізабет, якій зараз 25 років, вона не вважає Ассанжа поганим. "Просто він забавний хлопець", - сказала вона.

В цей час Ассанж є фігурантом кримінальної справи про сексуальні злочини, в яких його звинувачує влада Швеції. Сам Ассанж своєї провини не визнає.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Опубліковано любовне листування засновника Wikileaks ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути