вівторок, 23 вересня 2008 13:51

Опублікований всесвітній огляд блогів

Пошуковик по блогам Technorati почав п"ятиденну публікацію щорічного всесвітнього блогового огляду, присвятивши перший день портрету середнього блогера. Technorati відзначає, що блогери діляться на декілька груп. Зокрема, звичайні, професійні і корпоративні блогери ставлять перед собою різні завдання. Всього опитали блогерів з 66 країн світу.

В середньому в блозі торкаються  п"яти тем. Самі блогери використовують в середньому близько п"яти способів залучення трафіку і сім - для ведення блога. Вимірювання аудиторії вони проводять в середньому по чотирьох параметрах.

Американські, європейські і азіатські блогери сильно розрізняються по соціальних і демографічних параметрах. Так, в Європі і Азії блогерів-чоловіків 73 відсотки, тоді як в США - всього 57 відсотків. Неодружених блогерів в США всього 26 відсотків, тоді як в Європі - 31, а в Азії - 57 відсотків.

Дохід більше 75 тисяч доларів на рік має близько половини блогерів США. У Європі цей показник трохи більше третина, а в Азії складає лише дев"ять відсотків. При цьому на своєму блозі в рік американець і європеєць заробляють по 200 доларів, а азіатський блогер - всього 120.

Навесні 2008 року пошуковик "Яндекс" опублікував схожий огляд російської блогосфери. Згідно з даними дослідження, типовим російським блогером опинилася 22-річна москвичка, що оновлююча свій щоденник раз на п"ять днів і має всього 19 читачів.

Зараз ви читаєте новину «Опублікований всесвітній огляд блогів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути