пʼятниця, 07 вересня 2007 16:55

Олександр Абдулов дав інтерв"ю (ФОТО)

Олександр Абдулов вже тиждень знаходиться на обстеженні у відділенні внутрішніх хвороб ізраїльської приватної клініки "Іхилов". Кореспондентові "МК", єдиному з журналістів, вдалося побувати в лікарняній палаті артиста.

У відповідь Олександр Гаврилович, сівши на лікарняному ліжку, дуже зворушено, але бадьорим і твердим голосом подякував за увагу до себе, попросивши передати, що "у мене все нормально, і відчуваю я себе добре". Чи правда це, чи прояв сили чоловічого характеру - не лікареві зрозуміти неможливо. Але навіть у затемненій палаті впадала в очі хвороблива блідість обличчя артиста.

Проте у будь-якому випадку стан Олександра Абдулова не відповідає чуткам, що наполегливо розпускаються, про те, що він знаходиться в такому стані, що не може навіть підвестися з ліжка. Як і личить артистові, він дуже активний, емоційний і прагне виглядати гусаром.

Це не дивно, оскільки поряд з Олександром Гавриловичем постійно знаходиться його улюблена жінка - дружина Юля. Всі ці дні вона поряд з ним в тій самій палаті. Лікарі видали їй стандартний лікарняний одяг, і дружина днює і ночує на дивані поряд з ліжком чоловіка.

Що стосується лікарів лікарні, то вони категорично відмовилися обговорювати діагноз і перспективи лікування популярного російського артиста. На всі питання відповідали односкладово: "Ейе беседер!" Тобто: "Все буде добре!", повідомляє МК.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Абдулов дав інтерв"ю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути