четвер, 17 грудня 2009 19:49

Охоронець супермаркету зґвалтував і вбив 10-річну дівчинку

Охоронець супермаркету зґвалтував і вбив 10-річну дівчинку

У Донецьку затриманий чоловік, який підозрюється у здійсненні вбивства дівчинки-п"ятикласниці, виявився охоронцем одного із супермаркетів.

Про це повідомили у Відділі зі зв"язків із громадськістю Головного управління МВС України у Донецькій області з посиланням на інформацію начальника Донецького міськуправління міліції Віктора Дубовика.

Він нагадав, що кілька днів тому до чергової частини Калінінського райвідділу міліції звернулася мешканка Донецька із заявою про зникнення 10-річної дочки (раніше помилково називався 11-річний вік дівчинки), яка навчається в 5-му класі гімназії. Школярка пішла у гості до своєї подруги, і додому не повернулася.

За словами В.Дубовика, до активних пошуків дитини були залучені співробітники практично усіх служб райвідділу, міського управління міліції і їх колеги з кримінального розшуку обласного ГУ МВС.

Наступного дня на горищі одного з будинків по проспекту Дзержинського було знайдене тіло дівчинки зі слідами зґвалтування. Причиною смерті стала механічна асфіксія. Огляд місця і деякі деталі дозволили оперативникам висунути версію про те, що злочин був вчинений не на місці виявлення тіла, а десь поблизу, можливо, у квартирі. Увечері цього ж дня оперативники затримали підозрюваного у здійсненні злочину – 45-річного мешканця будинку, що працює в службі охорони одного із супермаркетів, повідомив В.Дубовик.

Було встановлено, що, дійшовши до будинку подруги, дівчинка намагалася зателефонувати їй з мобільного, проте на рахунку закінчилися гроші. Зловмисник, що проходив поруч, запропонував допомогти дитині і запросив її до себе додому, щоб вона змогла зателефонувати. Там чоловік зґвалтував дівчинку і, приховуючи сліди злочину, виніс тіло на горище.

Слідство у справі продовжується, додав начальник Донецької міської міліції.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Охоронець супермаркету зґвалтував і вбив 10-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути