субота, 16 грудня 2017 18:11

Охоронців олігарха Димінського посадили під домашній арешт

Охоронців олігарха Димінського посадили під домашній арешт

Суд відправив під домашній арешт трьох охоронців українського олігарха, президента ФК "Карпати" Петра Димінського, яким інкримінують дачу завідомо неправдивих показань.

Про це 16 грудня в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив директор Департаменту комунікації Нацполіціі Києва Ярослав Тракало.

Читайте також: На Димінського подали документи в Інтерпол

- Під час досудового розслідування було опитано як свідки троє охоронців, які надали неправдиві свідчення щодо обставин ДТП та особи, безпосередньо яка його вчинила. 13 грудня їм було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2. ст 284 КК (дача завідомо неправдивих показань ). 14 грудня Печерський суд обрав їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, - розповів він.

Напередодні Петра Димінського оголосили в розшук. Сьогодні стало відомо, що Нацполіція подала документи в генеральний секретаріат Інтерполу щодо Димінського.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот по правилам дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить в кортежі в машині охорони бізнесмена. В той день автоескорт також супроводжував машину львівського бізнесмена.

У той же час родичі загиблої стверджують, що за кермом "Мерседеса" знаходився сам Димінський, а вину взяв на себе Борщ.

Димінський не з'явився до Головного слідчого управління Національної поліції для проведення слідчих дій. До цього він двічі не з'являвся на допит в прокуратуру. Народний депутат України, член колегії МВС України Антон Геращенко оприлюднив інформацію про виїзд за кордон олігарха Димінського, в Женеву.

Крім того, експертиза ДНК показала, що за кермом автомобіля Димінського, який скоїв ДТП, був не його водій.

Зараз ви читаєте новину «Охоронців олігарха Димінського посадили під домашній арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути