Ексклюзиви
пʼятниця, 21 серпня 2009 19:45

Одеські підприємці побили голову ринку і перекрили магістраль

Одеські підприємці побили голову ринку і перекрили магістраль

Підприємці, які працюють на одеському ринку "Північний", перекрили Миколаївську дорогу на знак протесту проти дій нового директора ринку Дмитра Назарова.

Як повідомили очевидці конфлікту, що спалахнув сьогодні на "Північному", близько сотні підприємців, які відмовилися платити високу плату за оренду торгових павільйонів, безперервно рухається пішохідним переходом шестисмугової магістралі, вимагаючи втручання влади в ринкові розбирання.

Зважаючи на відмову низки підприємців платити орендну плату адміністрації ринку Д.Назаров розпорядився заварювати їх контейнери з товарами. Підприємці почали чинити опір, посилаючись на те, що спірні претензії адміністрації розглядаються в суді. Відтак в охоронців і директора полетіли помідори, яйця, димові шашки.

Під час потасовки між охоронцями й підприємцями один з них був серйозно травмований - довелося викликати бригаду "швидкої допомоги".

Коли Д.Назаров пішов до свого кабінету, за ним попрямувала група ініціаторів безпорядків, які вступили в сутичку з охоронцями, насильно витягнули й жорстоко побили голову адміністрації ринку, а саме приміщення підпалили.

У міськуправлінні міліції коментувати конфліктну ситуацію відмовляються. "Доки немає вичерпної інформації про причини й ініціаторів суперечки на ринку, не можемо нічого ані підтвердити, ані спростувати", - заявило джерело в міському відділенні міліції.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Одеські підприємці побили голову ринку і перекрили магістраль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути