пʼятниця, 20 червня 2008 20:25

Обвинувачений в згвалтуванні застрелився після 3 годин переговорів

В американському штаті Нью-Джерсі підозрюваний в згвалтуванні наклав на себе руки після трьох годин переговорів з поліцією. Він вистрілив собі в голову з гвинтівки.

28-річний житель міста Сомерсет, якому загрожували звинувачення в згвалтуванні, застрелився в ніч на четвер після 3-годинних переговорів з поліцією, пише The Tribune-democrat.

У місцевій поліції повідомлення про загрозу самогубства отримали близько 23:00, після чого на вулицю Вест-Мейн були вислані патрулі. Варта порядку знайшла підозрюваного Дугласа Хіггінса в його триповерховому будинку.

За словами глави міської поліції Ренді Кокса, під час сімейної сварки підозрюваний в згвалтуваннях узяв гвинтівку і закрився в спальні, звідки погрожував убити себе.

Десять офіцерів поліції оточили будівлю, а пожежники перекрили дорогу, що вела до нього. Потім поліцейські увійшли всередину будівлі і спробували умовити Хіггінса здатися владі. Проте всі спроби обеззброїти чоловіка виявилися марними.

О 1:30 наступила розв"язка. "Варта правопорядку почула єдиний постріл і вибила двері в спальню", - повідомив Кокс.

На медичному вертольоті Хіггінса доставили в реанімаційне відділення Меморіального медичного центру в Джонстауне. Він помер від вогнепального поранення в голову о восьмій ранку четверга, повідомив коронер округу Камбрія Денніс Квятковскі. Знаряддям самогубства послужила гвинтівка 22-го калібру.

Загиблому чоловікові загрожували звинувачення в чотирьох епізодах згвалтування в Босуеллі. Він також звинувачувався в нанесенні тілесних ушкоджень під час сварки через жінку, що відбулася в Сомерсеті в квітні 2007 року. Тоді Хаггіс ударив суперника нунчакамі, а потім відкусив йому кінчик носа.

Нагадаємо, в американському штаті Массачусетс судять чоловіка, який убив дружину і дочку заради газетної слави. Звинувачення вважає, що підсудний схиблений на сексі, грошах і насильстві, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Обвинувачений в згвалтуванні застрелився після 3 годин переговорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути