Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2009 17:57

Оголений торс Обами помістили на обкладинку журналу (ФОТО)

 
Відретушована фотографія президента США Барака Обами в сонцезахисних окулярах і плавках, яка буде розміщена на обкладинці травневого номеру журналу Washingtonian, викликала фурор серед читачів. Кількість відгуків - телефонних дзвінків, електронних листів і коментарів в Інтернеті - наближається до тисячі.

Люди реагують на фото, яке вже з"явилося на інтернет-сайті видання, абсолютно по-різному - деякі хвалять співробітників редакції за хорошу роботу при виборі зображення, інші ж критикують Washingtonian за те, що фотографія президента була навмисно змінена.

Професор університету журналістики в Меріленді Сьюзен Моллер заявляє, що оригінальна фотографія, зроблена в листопаді на Гавайських островах, була відретушована. "На оригінальній фотографії на президентові чорні плавки і він йде у напрямі від чогось, що нагадує висувні скляні двері у вітальню", - заявила вона.

На зображенні, яке з"явиться на обкладинці номера Washingtonian, що виходить в травні, Обама одягнений в червоні плавки, а фон фотографії чорний.

"Здається, що контраст і баланс кольору шкіри президента на оригінальному зображенні також змінений", - говорить Моллер, додаючи, що на фотографії, розміщеній на обкладинці, шкіра Обами здається більш загорілою і золотистою.

Репортер журналу Washingtonian Гарретт Графф, не дивлячись на заяви Моллер і сотень її прихильників, стверджує, що співробітники редакції не вносили жодних серйозних змін до зображення.

"Ми не міняли концепції зображення. Ми змінили колір плавок, оскільки фон був змінений на чорний, а в оригіналі купальний костюм був... майже чорним", - стверджує репортер. "Тон його шкіри ми не міняли. Те, що помічають люди, - це те, що фотографія, надрукована на глянсовій обкладинці, виглядає не так, як в газеті", - вважає Графф.

За матеріалами РИА "Новости", NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Оголений торс Обами помістили на обкладинку журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути