Ексклюзиви
понеділок, 15 березня 2010 16:08

Оголені росіянки влаштували протест проти вбивства тюленів (ФОТО)

Організація PETA ("Люди за етичне ставлення до тварин") у понеділок 15 березня провела акцію навпроти канадського посольства у Москві.

Активісти, переважно дівчата у бікіні, протестували проти вбивства тюленів у Канаді. А також вимагали заборонити ввозити хутро тюленів до Росії. Дівчата розташувалися так, що їх розфарбовані тіла утворили канадський прапор.

"Імпортуючи шкірки безжалісно вбитих дитинчат тюленів, Росія підтримує жорстокість, замість того, щоб стати поряд з усіма іншими країнами, які засуджують бійню", - говорить канадка Вірджинія Форт, яка спеціально приїхала до Росії заради участі в демонстрації. "Все просто: якщо люди перестануть купувати хутро тюленя, у Канади не залишиться виправдань для вбивства дитинчат на очах у їхніх матерів ".

Звіробої стріляють у тварин з рушниці або забивають їх до смерті палицями. Часто це відбувається на очах у їхніх матерів. Ветеринари виявили, що черепи тюленів часто недостатньо роздроблені. Це означає, що шкури з них знімають живцем.

Попри заборони з боку США і Євросоюзу, промислові судна все ще продають тюленяче хутро, в основному, для індустрії моди в таких країнах як Росія.

Reuters, ВИТА

Зараз ви читаєте новину «Оголені росіянки влаштували протест проти вбивства тюленів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути