Ексклюзиви
середа, 29 грудня 2010 12:24

Обмерзлі опори ЛЕП обвалилися на МКАД і спричинили 8-кілометровий затор (ФОТО)

На півдні Москви через обмерзання обрушилися декілька опор ліній електропередач (ЛЕП). У результаті на московській кільцевій автомобільній дорозі (МКАД) утворився затор завдовжки 8 кілометрів, 4 вулиці довелося перевести на резервне електрозабезпечення. Зараз там здійснюють термінові ремонтні роботи. А водіям співробітники автоінспекції рекомендують вибирати маршрути об'їзду аварійної ділянки.

Раніше повідомлялося, що причиною надзвичайного пригоди став бензовоз, водій якого не впорався з керуванням на обледенілій дорозі і з'їхав у кювет, пошкодивши опору ЛЕП.

"На ділянці приблизно в 1,5 кілометра склалися п'ять опор лінії електропередач. Причина одна - сильне обмерзання. Метал не витримав, і опори нахилилися. На щастя, ніхто не постраждав за винятком одного автомобіля, який потрапив під опору в районі гаражів по Востряковському проїзду", - повідомив "Росії-24" заступник мера Москви з питань житлово-комунального господарства та благоустрою Петро Бірюков.

Нагадаємо, негода стала причиною скасуваннята і затримок авіарейсів в аеропортах столиці Росії. Так, в Домодєдово перебувають близько 8 тисяч людей, і зберігається напружена ситуація.

Клієнтам, які змушені тривалий час залишатися на території аеропорту, роздають воду, квас, гарячі і холодні продукти. Організовано додатковий медпункт.

Зараз ви читаєте новину «Обмерзлі опори ЛЕП обвалилися на МКАД і спричинили 8-кілометровий затор (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути