вівторок, 10 листопада 2009 14:54

Обкладинку Rammstein за садомазохізм визнали непристойною (ФОТО)

 

Влада Німеччини ухвалила рішення заборонити публічну демонстрацію обкладинки нового альбому німецької групи Rammstein "Liebe ist Fur Alle Da". Державний комітет вивчення дії аудіовізуальної інформації на молодь визнав, що оформлення пластинки може згубно вплинути на юних меломанів.

На думку керівництва відомства, зображення, яке учасники Rammstein вибрали для обкладинки "Liebe ist Fur Alle Da", дуже відверте. На фотографії, використаній для оформлення диску, зображені учасники групи, які оточили лежачу на столі голу жінку. Вокаліст колективу Тілль Ліндеманн при цьому тримає в руці роздільний ніж, занесений над передпліччям жінки.

Комітет обурила концепція оформлення, оскільки вона пропагує ідеї садомазохізму. У зв"язку з цим організація ухвалила, що починаючи з середи, 11 листопада, диск "Liebe ist Fur Alle Da" продаватиметься в Німеччині обмежено.

Так, альбом приберуть з прилавків магазинів, щоб не травмувати психіку юних любителів музики. Придбати нову студійну роботу Rammstein зможе тільки повнолітній покупець при пред"явленні посвідчення особи.

Не дивлячись на давнє захоплення групи темами сексуального насильства, раніше колектив ніколи не ставав об"єктом нападок влади. Тепер же керівництво комітету з вивчення впливу аудіовізуальної інформації на молодь серйозно занепокоїлося з приводу пластинки "Liebe ist Fur Alle Da".

Окрім обкладинки альбому обурення експертів також викликало і відео на сингл "Pussy", проте поки його офіційно не заборонили. Проте Rammstein позбавили права публічно виконувати пісню "Ich tue Dir weh", оскільки текст пісні здався фахівцям комітету непристойним. Самі учасники групи поки не прокоментували ситуацію.

Як відзначили представники державного комітету, відсоток продукції рекорд-компаній, для оформлення якої використовуються непристойні на думку влади зображення, за останні декілька років серйозно зріс. Якщо в 2007 році в список заборонених до демонстрації обкладинок альбомів потрапила 131 робота, то з початку 2009 року цензурі піддали вже 966 обкладинок.

Альбом Rammstein "Liebe ist Fur Alle Da" вийшов в середині жовтня і став шостим в дискографії колективу. В даний час пластинка займає друге місце в збірному європейському чарті Billboard і очолює національний німецький хіт-парад, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Обкладинку Rammstein за садомазохізм визнали непристойною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути