пʼятниця, 07 листопада 2008 14:40

Обаму вшанували на церемонії вручення нагород MTV (ФОТО)

На знаменитій Liverpool Echo Arena відбулася грандіозна подія - вручення щорічних музичних нагород MTV Europe Music Awards-2008.

Премія EMA є флагманом популярних музичних продуктів і напрямів не тільки в Європі, але і в світі (за своєю популярності EMA випереджає навіть "Греммі" - останню багато хто неполюбляє за пафос).

Церемонія почалася з виступу Кеті Перрі - вона ж була ведучою церемонії і вона ж трохи пізніше стала відкриттям року. Юна зірка виконала свій хіт "I kissed а girl".

Далі на публіку чекав великий сюрприз - ніде не анонсувалося, що у Кеті буде співведучий! І не хто-небудь, а сам Джаред Лєто!

До речі, саме група Джареда, 30 Seconds to Mars, отримала призи в номінаціях "краща рок-група" і "кліп року" (A Beautiful Lie).

Всі без виключення учасники церемонії вважали своїм обов"язком привітати відсутнього обраного президента США Барака Обаму з перемогою на минулих виборах, що пройшли в минулий уікенд. Наприклад Кейт Пері вийшла на сцену в жовтій сукні з блискучим зображенням Обами. Отримуючи нагороду за кращий новий проект року, співачка висловила надію, що європейці знову полюблять Америку.

А Джаред Лєто, і зовсім вітав публіку вигуком "Поздоровляємо, Барак".

Перша статуетка, яку вручили на MTV Europe Music Awards-2008, дісталася Пінк - співачка перемогла в номінації "найбільш популярна пісня" (композиція So What).

А після Пінк на сцені з"явилася красуня Бейонсе, яка живцем виконувати пісню "If I Were A Boy" не стала, але все одно змусила весь зал застигнути в німому захопленні перед її талантом.

Ще однією яскравою подією церемонії стало повернення Брітні Спірс. Весь рік світ спостерігав за тим, як співачка видиралася з божевілля, що звалилося на неї, втрати опіки над дітьми і проблем з наркотиками. Тепер вручення нагород як кращій співачці року і за кращий альбом "Blackout" показало, що співачку прийняли назад в стан емтівішних небожителів.

На жаль, відвідати захід поп-принцеса не змогла через зйомку нового кліпу, але гаряче подякувала всім через відеопослання.

Росію на церемонії представляв Діма Білан; він брав участь в номінації "Кращий зарубіжний артист року". Але Білана обійшов представник Туреччини (це викликало здивування, оскільки ставки робилися саме на Діму Білана і Леоні Люіс).

Почесні нагороди цього року також заслужили група Tokio Hotel (хедлайнер року) і репер Lil Wayne (номінація "вибір артистів" - в ній самі виконавці називають ім"я кращого на їхню же думку).

Ще одним героєм церемонії став сер Пол Маккартні. Заради появи на церемонії екс-бітла організатори церемонії ввели спеціальну нагороду "Вища легенда" за "одне з найбільш творчих явищ світової музичної сцени". І тут не посперечаєшся.

Вручення призу довірили лідерові U2 Боно.

Закривав церемонію номер Пінк. Співачка заспівала свій хіт "So What" і влаштувала на сцені справжній бій подушками.

Зараз ви читаєте новину «Обаму вшанували на церемонії вручення нагород MTV (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути