Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 10:26

Про Фреді Крюгера знову знімуть фільм

Перший фільм був знятий режисером Уесом Крейвеном 1984 року. Надзвичайний успіх картини дав можливість створити величезну кількість сіквелів і зробити головного героя Фреді Крюгера, роль якого виконав Роберт Енглунд, одним з найвідоміших лиходіїв в історії кінематографа, передає Reuters.

У основу "Кошмару на вулиці В"язів" лягла історія серійного вбивці дітей Фреді Крюгера, якого розгнівані батьки спалили живцем. Проте лиходій з обпаленм обличчям і рукавичкою з лезами повернувся, щоб тероризувати підлітків у їхніх снах.

Робота над сценарієм картини почнеться після закінчення страйку Гільдії американських сценаристів (WGA). Продюсери – Майкл Бей, Бред Фюллер і Ендрю Форм – мають намір присвятити частину картини (як це часто буває з рімейками) передісторії подій і життя Крюгера.

Нагадаємо, 2003 року на екрани вийшов інший фільм за участю Крюгера, кривава жахалка для підлітків "Фреді проти Джейсона". Роберт Енглунд звично виконав роль Фреді Крюгера, тоді як канадський каскадер Кен Кірзінгер втілив на екрані образ маніяка Джейсона Вурхіса зі знаменитого тріллера "П"ятниця, 13-те".

Компанія Platinum Dunes на сьогодні саме знімає рімейка "П"ятниці" для студії New Line. Режисером проекту виступить Маркус Ніспел. Platinum Dunes вже відродила обидві частини кривавого тріллера "Техаська різанина бензопилою".

Крім того, компанія робить рімейк жахалки про вампірів "Майже темно" для компанії Rogue, а також відомого фільму Альфреда Хічкока "Птахи" для Universal. Platinum Dunes готує також оригінальний і поки безіменний проект режисера Девіда Гойєра. Сценарій, написаний самим же Гойєром, оповідає про дівчину, яка усвідомлює, що вона стає одержимою демонами, і вирішує дати відсіч силам зла. Зйомки мають початись у Чикаго в лютому 2008 року, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Про Фреді Крюгера знову знімуть фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути