середа, 29 липня 2009 17:00

Нью-йоркському хлопчикові дозволили керувати потягом метро (ФОТО)

 
Машиністів нью-йоркського метро запідозрили в тому, що вони довірили керування потягом маленькому хлопчикові. Як пише 29 липня New York Daily News, на порушення керівництву MTA (Metropolitan Transportation Authority) поскаржився один з пасажирів - юрист Джуль Кетті.

За словами Кетті, минулої неділі, 26 липня, він їхав на потязі четвертого маршруту. Адвокат увійшов до переднього вагону на Фултон-стріт, і почув, як в кабіні машиніста якась жінка пояснює, як управляти потягом. Кетті подумав, що там проходить навчання нових машиністів.

На 14-й стріт потяг зупинився, в передній вагон з кабіни вийшов хлопчик приблизно восьми років на вигляд і оголосив, що відправлення потягу затримується через щільний рух. Після цього Кетті спробував заглянути в кабіну, і йому здалося, що потягом керує дитина.

Виходячи на 42-й стріт адвокат зробив на камеру мобільного телефону знімок дитини. Вся бригада, яка керувала потягом цього маршруту, на час розслідування усунена від роботи без виплати заробітної плати. Представники MTA пояснили, що саме по собі знаходження стороннього в кабіні машиніста є серйозним порушенням.

Між тим, колеги жінки-машиніста, яка керувала того дня потягом, стверджують, що вона не могла довірити керування дитині. Вони припускають, що вона просто розповідала хлопчикові про свою роботу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Нью-йоркському хлопчикові дозволили керувати потягом метро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути