субота, 28 березня 2009 19:04

Нємцов віддав $5 тисяч і став офіційним кандидатом в мери Сочі

Нємцов віддав $5 тисяч і став офіційним кандидатом в мери Сочі
Колишній віце-прем"єр Борис Нємцов зареєстрований кандидатом в мери Сочі, повідомила його прес-секретар Ольга Шоріна. Нагадаємо, раніше і Нємцов, і його прихильники висловлювали серйозні сумніви в тому, що його зареєструють. Оскільки вчора стало відомо, що на рахунку Нємцова несподівано з"явилося близько п"яти тисяч доларів від якоїсь юридичної особи із США. Відповідно до закону про вибори, іноземні юридичні особи не мають права перераховувати кошти на рахунки кандидатів. Але сьогодні в прес-службі кандидата повідомили, що Нємцов повернув назад (через "Ощадбанк") гроші, перераховані на його виборчий рахунок із США.

Інший кандидат в мери Сочі, банкір Олександр Лебедєв в своєму блозі описував численні порушення під час подачі, на які були готові "закрити очі" члени виборчкому. На думку Лебедєва це робилося для того, щоб потім мати можливість в зручний момент зняти кандидата.

За матеріалами Газета.Ru, Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Нємцов віддав $5 тисяч і став офіційним кандидатом в мери Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути