пʼятниця, 15 січня 2016 08:47

Нуланд сьогодні зустрінеться із Сурковим - ЗМІ

Нуланд сьогодні зустрінеться із Сурковим - ЗМІ
Фото: www.segodnya.ua

Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд і помічник президента РФ Владислав Сурков зустрінуться сьогодні у російському Калінінграді. Говоритимуть про виконання Мінських угод. Про це із посиланням на власні незалежні джерела повідомляє "Коммерсант".

З 14 січня Нуланд перебуває в литовському Тракаї на форумі "Снігова зустріч", де обговорюються проблеми євроатлантичної безпеки. Туди через міжнародні санкції не зміг потрапити Сурков. Тому їхня зустріч відбудеться в Росії.

За інформацією видання, ключовою темою переговорів має стати реалізація Комплексу заходів з виконання мінських угод щодо врегулювання кризи на Донбасі.

Нагадаємо, днями у Мінську відбулося перше цього року засідання Тристоронньої контактної групи, в ході якого сторони домовилися про "повне і беззастережне припинення вогню на Донбасі". Однак бойовики продовжують ігнорувати домовленості і не припиняють обстріли. За даними штабу АТО, лише упродовж минулої доби, 14 січня, бойовики понад 60 разів порушили перемир'я та відкрили хаотичний вогонь біля Донецького аеропорту.

Зараз ви читаєте новину «Нуланд сьогодні зустрінеться із Сурковим - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути