середа, 07 березня 2007 20:38

Новий сезон South Park стартує зі слова на букву "N"

Перша серія нового, вже 11-го за рахунком, сезону скандального мультсеріала South Park з"явиться на американських телеекранах 7 березня. Як мовиться в офіційному прес-релізі компанії Comedy Central, яка займається розповсюдженням мультфільму, в серії під назвою "З вибаченнями Джесі Джексону" (пастор Джесі Джексон - відомий американський захисник прав чорношкірого населення) мова йтиме про використання слова "негр".

Як відомо, автори South Park - Трей Паркер і Метт Стоун - періодично звертаються до найгарячіших і спірних проблем американського суспільства. Цього разу вони вирішили висловити своє відношення до заборони, введеної з 1 березня муніципалітетом Нью-Йорка на використання в усній мові та письмі слова "негр" (nigger).

В анонсі до епізоду вказується також, що, поки жителі містечка South Park боротимуться з проявами расової нетерпимості, один з головних героїв серіалу - Картман - вступить в битву з карликом, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Новий сезон South Park стартує зі слова на букву "N"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути