Ексклюзиви
середа, 02 липня 2008 12:06

Новий "Гарі Поттер" нагадав Деніелу Редкліффу "На голці"

Деніел Редкліфф, який виконав роль юного чарівника Гарі Поттера, порівняв нову, шосту частину "поттеріани" з шотландським "наркотичним" фільмом Trainspotting ( у вітчизняному прокаті "На голці").

В інтерв"ю журналу Empire, 18-річний актор заявив, що деякі епізоди фільму "Гарі Поттер і принц-напівкровка" - до болю нагадують йому кадри культового кіно 1996 року. На думку Деніела, в "казці" про чарівників відчувається така ж сексуальна енергетика і до того ж, з"являються декілька "наркотичних" аналогій.

У фільмі Trainspotting ("На голці"), знятому за однойменним романом Ірвіна Уелша, зображується історія чотирьох друзів, яких пов"язує лише загальна залежність від наркотиків, що доводить кожного героя до останньої межі. Оповідання ведеться від імені типового "героя нашого часу", молодого шотландця Марка Рентона, який стабільно намагається "зав"язати" і заразом якось влаштуватися в дорослому житті. Паралельно режисер Денні Бойл змальовує коло друзів і знайомих Марка, таких же нероб і невдах.

Крім того, Денієл сказав, що новий фільм майже несхожий на "казку" - його темні частини настільки темні, що здаються чорними.

В усякому разі режисер "Принцца-напівкровки" Девід Йетс обіцяє, що фільм почнеться з шикарної батальної сцени - головні визначні пам"ятки Лондона просто заваляться. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Новий "Гарі Поттер" нагадав Деніелу Редкліффу "На голці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути