пʼятниця, 25 червня 2010 19:55

Новий iPhone 4 має купу недоліків

Новий iPhone 4 має купу недоліків

Через добу після початку продажу iPhone 4-го покоління в США досі стоять черги. Деякі власники вже встигли розчаруватися в новинці. Телефон починає втрачати сигнал, якщо його брати в ліву руку, а також має ряд явних недоліків.

Появи на прилавках нового продукту компанії Apple користувачі чекали з нетерпінням. Величезні черги перед магазинами компанії вже не дивують. Стів Джобс напередодні оголосив: лише через Інтернет попереднє замовлення зробили 600 тисяч осіб по всьому світу.

Але якщо натовпи людей, охочих знайти новинку, - хороший сигнал для бухгалтерів Apple, то сигнал прийому самого телефону викликав чимало нарікань. Якщо взяти iPhone в ліву руку, прийом стає слабкішим, а потім і зовсім зникає.

Причина неполадок - розташування антени, нібито дотик пальцями лівої руки заважає її роботі. Користувачі вже придумали рішення: потрібно всього лише купити гумовий чохол, який коштує 29 доларів. Щасливі власники нового апарату також виявили незрозумілу жовту пляму на екрані. Прибрати її, незважаючи на всі старання, не вдається.

Але й на цьому проблеми не закінчуються - iPhone не бачить Bluetooth пристрої, погано поєднується з автомобільною аудіосистемою і легко дряпається. Хоча Стів Джобс особливо завзято рекламував "особливе" скло нового iPhone, що якраз і дозволить цього уникнути.

Проте, не дивлячись на це, ажіотаж користувачів не вщухає.

"Я чекав цього 33 години, але я не можу без нього. У глибині душі я розумію - це божевілля, але він мені потрібний", - говорить молодий японець.

Вести

Зараз ви читаєте новину «Новий iPhone 4 має купу недоліків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути