понеділок, 22 жовтня 2018 15:59

Нова комедія б'є всі рекорди в українському кінопрокаті

Нова комедія б'є всі рекорди в українському кінопрокаті

Українська комедія "Скажене весілля" за 3 тижні прокату досягла значної популярності серед новітнього українського кіно. Прокат фільму триває. Стало відомо, скільки вже заробили на фільмі.

Фільм зняли "Прототип продакшн" і FILM.UA за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

"Тільки за 2 вікенди загальний бокс-офіс стрічки, що вийшла в широкий український прокат 4 жовтня, склав 30,786 млн грн, а на широких екранах її вже подивилися 359 тис. глядачів", - повідомили у прес-службі Держкіно.

Голова Держкіно Пилип Іллєнко наголосив: "Касовий успіх цієї стрічки є яскравим підтвердженням того, що глядачі хочуть бачити у кінотеатрах українські, ментально близькі їм комедії та готові підтвердити це купленими квитками. Впевнений, жарти з цього фільму вже пішли в народ, а отже, свою культурну місію стрічка виконала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерій Харчишин зіграв невдаху-зрадника

Перший рекорд щодо прокату серед новітніх українських фільмів встановив "DZIDZIO Контрабас", який був створений без державної підтримки.

Але абсолютним рекордсменом всього українського кінопрокату періоду відновлення незалежності став фільм "Кіборги" про захисників Донецького аеропорту. Станом на жовтень 2018-го. у прокаті стрічку побачили 310 тис. глядачів. При цьому сума зборів становить 22, 6 млн грн.

4 жовтня у прокат вийшла українська комедія "Скажене весілля" режисера Влада Дикого. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Нова комедія б'є всі рекорди в українському кінопрокаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути