вівторок, 21 жовтня 2008 08:47

Норвезька кронпринцесса впала зі сходів в Києві (ФОТО)

 
Кронпринцесса Норвегії Метте-Маріт, знаходячись в понеділок з офіційним візитом в Києві, впала зі сходів і сильно забила голову. Про це повідомляє норвезьке видання Aftenposten.

Лікарі провели обстеження Метте-Маріт, в ході якого у кронпринцесси було виявлено легкий струс мозку. У зв"язку з цим лікарі наполягли на тому, щоб дружина спадкоємця норвезького престолу наступні два дні дотримувалася постільного режиму. Як уточнює видання, кронпринцесса як спеціальний посол ООН повинна була бути присутньою на зустрічі з представниками ряду українських організацій, що займаються проблемами ВІЛ-інфікованих людей. Відзначимо, що візит Метте-Маріт повинен завершитися вже в середу.

Видання нагадує, що це вже не перший випадок, коли візит норвезької кронпринцесси в ту або іншу країну захмарився різного роду обставинами. Так, під час поїздки до Німеччини, Метте-Маріт отримала сильний сонячний опік, а раніше цього року несподівана хвороба перешкодила їй зробити запланований візит в Чилі.

Зараз ви читаєте новину «Норвезька кронпринцесса впала зі сходів в Києві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути